Ansatte

Historie

Brattvåg Tannhelse AS ble opprettet i 2020 av tannleger Nikola og Zorica Azanjac. De tok over gamle Brattvåg Tannlegekontor AS som ble drevet i cirka 20 år.
Vårt mål og visjon er å styrke klinikken med både kompetanse og moderne utstyr slik at vi kan til enhver tid tilby den beste behandlingen til våre pasienter.
Tannklinikken er kjent for å være ett hyggelig sted hvor lokale folk får den hjelpen de trenger.
La oss skape en ny historie!

Hvem er vi (Ansatte)

Anela Maksumic Tannlegeassistent

Anela har jobbet på tannlegekontoret i snart 3 år. En hyggelig og blid dame som møter deg alltid med smil. Hun er flink til å lytte og roe deg ned hvis du er litt redd tannbehandling. Anela kjenner pasientene godt og strekker seg langt til å gjøre hverdagen enklere for både tannlegene og pasientene.

Zorica Azanjac Tannlege

Zorica har jobbet som tannlege i Norge siden 2015. Hun er rolig og møter pasientene med smil. Zorica driver med blant annet usynlig tannregulering med Invisalign og er dyktig på estetisk tannbehandling. Å bygge gode relasjoner til pasientene og lytte til er noe hun er opptatt av. Alle skal føle seg ivaretatt hos Brattvåg Tannhelse. Zorica er medlem av DNTF.

Nikola Azanjac Tannlege

Nikola er en veldig hyggelig tannlege fra Serbia . Han har jobbet som tannlege siden 2012 i både offentlig og privat sektor. Han er faglig oppdatert og kvalitetsbevisst tannlege som har tatt mange kurs i Norge og utlandet. Nikola er rolig person som sjeldent blir stresset og er flink til å behandle pasienter med odontofobi. Han er tålmodig og legger vekt på skånsom behandling med pasienter alltid i fokus. Så om du synes det er skummelt å gå til tannlegen vil du være i trygge hender hos Nikola. Nikola er medlem av DNTF.

developerAnsatte