Invisalign behandling

Invisalign behandling

Invisalign har hjulpet over 5 millioner mennesker i hele verden for å få den optimale tannstilling og perfekt smil. Metoden blir stadig mer populær også her i landet. I dag estetikk og fin utseende blir stadig mer viktig for mange mennesker i hverdagsliv. Et vakkert smil kan virkelig endre ditt livskvalitet, og nå med Invisalign blir det veldig enkelt til å få dette.

For å korrigere bittfeil og hjelpe med å få drømme smil i voksen alder kan man få kjeveortopedisk behandling med gjennomsiktige og avtakbare skinner. Vanligvis voksne pasienter kvier seg for å regulere tennene fordi tradisjonell tannregulering er synlig og ukomfortabel.

Behandlingen med Invisalign er usynlig og skånsom kjeveortopedisk behandling  som retter skeive tenner og korrigerer bittet. Mange tannstillingproblemer kan behandles med usynlig tannregulering.

Med Invisalign kan man behandle

  • Trangstilte tenner:når det er for liten plass i kjeven til alle tenner som gjør at tennene står skeivt.
  • For stort mellomrom: når det er ekstra plass i kjeven og det er mellomrom mellom tenner.
  • Underbitt: når tenner i underkjeve stikker lenger frem enn overtenner.
  • Dypt bitt:når tenner i overkjeve ligger vesentlig utenfor tenner i underkjeve.
  • Kryssbitt: når over- og underkjeven er feiljustert med hverandre.

Hvordan virker Invisalign?

Man bærer hvert sett med skinner i 1 til 2 uker. Hver enkelt skinne er programmert til å flytte tennene litt og derfor varierer det fra person til person hvor mange skinner som er nødvendig for å komme frem til det endelige resultatet. Som vanlig behandlingstid kan variere mellom 8-12 måneder. Et eksempel av behandling med gjennomsiktige skinner er vist i video under.

developerInvisalign behandling