Undersøkelse

Undersøkelse hos oss

Ved din første undersøkelse eller årlig kontroll er det nødvendig med røntgenbilder for å gjennomføre en fullstendig undersøkelse.

Ved digital røntgen vil vi raskt få bildene og kan gjøre en grundig vurdering under undersøkelsen. Det er vanlig med 2 røntgenbilder og disse er inkludert i vår fastpris på undersøkelse. Ved spesielle tilfeller vil det være nødvendig med flere røntgenbilder for å kunne gi en korrekt diagnose og tilby deg den beste behandlingen.

Under selve undersøkelsen vil tannlegen se over hele munnhulen, dette innebærer å se etter hull i tennene, se over gamle fyllinger, se over tannkjøttet, tungen og slimhinnene.

Også inkludert i vår fastpris for undersøkelse er en tannrens hvor vi fjerner tannstein og overfladisk misfarging.

Etter undersøkelsen vil vi ha tilstrekkelig informasjon om det er behov for videre behandling og sette opp nye timer for behandling og et skriftlig kostnadsoverslag. Samtidig vil vi gi deg tilbakemelding og råd for optimal tannhelse.

Noen sykdommer og tilstander i munnhulen gir krav på refusjon fra trygdekassen. Vi har direkte oppgjør med Helfo, noe som innebærer at du kun betaler en egenandel, dersom du oppfyller disse kravene.

Vi tilbyr deg individuell oppfølging og én kontroll i året vil være tilstrekkelig for de fleste.

Undersøkelse